Adelina Pestritu a avut parte de un cadou inedit din partea echipei WOWbiz! Vezi despre ce este vorba

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 02:15

Adelina Pestritu a imbinat utilul cu placutul. Vedetei ii este foarte dor de catelusa ei, Noby, si astfel s-a apucat sa faca curatenie ca sa mai uite putin.

Fosta sotie a lui Liviu Varciu s-a pus serios pe treaba! A sters praful si a facut curat ca sa mai uite putin de Noby, catelusa ei care e plecata din Bucuresti. Ea s-a imbracat de 'scandal' si a inceput sa stearga praful ca orice gospodina care se respecta.

 

"Eu o am pe Maria de 3 ani si jumatate imi face curat. Imi e foarte draga.

Merge si la fratele meu. Am foarte mare incredere in ea. Ea a facut curat, dar mai trebuie sa verific si eu", a spus Adelina, la Wowbiz.ro.

 

Prezentatoarea TV a primit in dar nu mai putin de 9 catelusi ca sa ii aline dorul de Noby. Catelusa ei a fost recent operata si bruneta a trimis-o la mama ei ca sa se refaca. Adelina

ar face orice ca sa ii fie mai usor fara catelusa ei Noby.

 

"Imi este foarte dor de Noby. Toata lumea ma intreaba de ea. Sper sa o aduc dupa Pasti", a spus ea.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Echipa WOWbiz i-a facut un cadou inedit! I-au adus noua catelusi minunati ca

sa ii tina companie.  "Sa faceti pipi va rog eu frumos ca am spalat covoarele de curand", a spus Adelina, nestiind ca chiar asta va si urma.

 

Rand pe rand, pufosii au inceput sa isi faca treburile prin casa Adelinei.  "Veleaaaaaa!!!!! Mama, ce urat miroase! Nu mai pot sa respir", a strigat ea.

Vezi VIDEO!