Adelina Pestritu a DEZVALUIT cum trebuie sa fie BARBATUL de langa ea! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:12

Adelina Pestritu ar vrea ca pe viitor relatia pe care o va avea cu un potential iubit sa fie una asa cum si-a dorit mereu, de aceea a dezvaluit si ce calitati ar trebui sa aiba acesta.

 Adelina Pestritu s-a dovedit o femeie cu picioarele pe pamant, deoarece nu isi doreste nimic extravagant de la viitorul iubit, ci din contra lucruri simple si normale care ar face-o foarte fericita. 

"El trebuie sa inteleaga meseria mea si sa fie de acord si sa nu imi impuna anumite reguli pentru ca ne-am sufoca daca eu nu as fi implinita cu viata profesionasa si nici viata de cuplu nu va merge.
Femeia independenta intr-o relatie cantareste foarte mult, e foarte important. Ii oferi lejeritate, o sa faci sa se simta altfel cand o lasi sa faca exact ce vrea ea pe plan profesional. Sa ma respecte, sa ma iubeasca, astea sunt deja clisee",
a declarat Adelina Pestritu la Drept la Tinta.

In ceea ce priveste castigurile, Adelina nu este pretentioasa. "Atat cat sa se simta el bine in relatie pentru ca nu cred ca s-ar simti bine sa fie condus de mine".


"Orice meserie ai avea, cand ramai insarcinata iti trebuie un concediu medicale. Eu imi doresc sa le dau o educatie cat mai buna copiilor mei si logic ca voi sta alaturi de ei.", a mai spus Adelina.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.