Adelina Pestritu a dezvaluit SECRETUL frumusetii ei! Iata ce trucuri foloseste pentru a avea un ten IMPECABIL

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:11

Adelina Pestritu, prezentatoarea emisiunii "D-Paparazzi", se considera o femeie norocoasa, deoarece are un ten care nu ii face probleme.

Din acest motiv vedeta foloseste o gama variata de produse cosmetice, insa- ca orice femeie- are si micile ei trucuri de infrumusetare, de pilda uleiul pentru bebelusi si mastile de fata cu miere si caviar.

 

In fiecare seara, Adelina Pestritu are un ritual de infrumusetare pe care il respecta cu sfintenie. Ea foloseste produse cu cateva ingrediente-cheie care o ajuta sa aiba un ten frumos, luminos, mai ales ca in meseria ei machiajul aplicat pe platourile de filmare poate fi extrem de solicitant.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

"Folosesc si recomand cu incredere mastile cu miere si caviar. Le aplic in fiecare seara, pentru ca masca de fata pe baza de caviar inchide porii, asigura un ten curat si luminos", a marturisit Adelina Pestritu pentru Feminis.ro.

 

Daca vrei sa incerci si tu acasa cateva dintre trucurile de infrumusetare utilizate de Adelina Pestritu, citeste integral interviul acordat de vedeta Kanal D aici.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.