Adelina Pestritu a invatat sa prepare shaorma la un fast-food din Bucuresti

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 09 nov 2020, 09:45

Marti, 9 aprilie, Adelina Pestritu, prezentatoarea emisiunii "D –Paparazzi", de la Kanal D, s-a aflat in postura de lucrator intr-un fast-food.

La finalul campaniei" Vedetele Kanal D sarbatoresc 6 ani alaturi de fani", angajatii unei shaormerii din Bucuresti au castigat intalnirea cu vedeta lor preferata, Adelina Pestritu.

 

Astfel a ajuns aceasta sa invete direct de la sursa cum se prepara o adevarata shaorma, cu "de toate". Adelina a oferit autografe, s-a pozat cu echipa, si a dovedit ca este o eleva silitoare.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

"Ieri am invatat cum se prepara o shaorma si cat de dificil este acest proces. Este nevoie de indemnare, rapiditate si exercitiu.

Cu indemanarea si rapiditatea stau bine! Iar shaorma a iesit delicioasa. Cel putin asa mi-au spus clientii", a spus Adelina Pestritu.

 

Si cum fara exercitiu nu se cheama ca ai si invatat ce ti s-a predat la curs, vedeta a promis ca isi va rasfata prietenii acasa cu portii zdravene de shaorma, preparata dupa reteta deprinsa in vizita la fast-food.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.