Adelina Pestritu a revenit la tunsoarea care a consacrat-o! Cum arata acum frumoasa bruneta

Author: O.P.
Actualizat: 12 iun 2020, 10:22

Adelina Pestritu si-a luat fanii prin surprindere si a revenit la una dintre cele mai controversate frizuri din showbiz-ul romanesc.

Pentru că simțea nevoia de o schimbare, Adelina și-a surprins fanii cu o coafură bob scurt, rasă pe o parte.

Citeste si: Rasturnare de situatie! Costin Marculescu nu era singur in casa cand a murit! Cine se mai afla cu el

„Am făcut-o!!!   #newlook #tunsoare. Pentru mine 2020 este un an al schimbarilor si asta ma face sa-mi doresc sa ma transform in cea mai buna versiune a mea.

Astfel m-am reintors la tunsoarea care m-a facut in urma cu 4 ani sa ma reinventez si sa imi demonstrez mie ca feminitatea sta in atitudine, NU in par si tocuri.

Asadar, va fac cunostinta cu noua Adelina Pestritu.

Citeste si: Cutremur cu magnitudinea de 3,3 grade. Unde s-a produs seismul și în ce zone s-a simțit?

P.S. Tie cel care ma urmaresti iti recomand sa faci tot ce tine de tine pentru a te simti bine in pielea ta. De acolo pleaca multumirea de sine si fericirea. With L.O.V.E, Eda. Merci @adrianperjovschi ca intotdeauna iei parte la nebuniile mele. Esti un prieten de elita’, a scris Adelina la descrierea unui filmuleț în  care își prezintă noua tunsoare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Bruneta a anunțat că în curând, ea cu Virgil și fiica lor, se vor muta la casă, având nevoie de o locuință mai mare pentru ei, având în vedere că vor să-și mărească familia și să-I facă Zenaidei un frățior sau o surioară.

„Vă dau vestea! Ne mutăm la casă. Este un real motiv de bucurie. Sunt foarte fericită pentru că este casa visurilor noastre, a amândurora, am găsit-o deja.

O să urmeze deja procesul de mutare care mie deja îmi dă mari bătăi de cap. Îmi e groază să mă apuc de strâns, dar la bază stă o schimbare majoră în viaţa noastră şi asta mă motivează cel mai tare’, a anunțat Adelina.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.