Adelina Pestritu: “Am peste 20 de pantofi preferati pe care-i port in emisiune”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:59

Adelina Pestritu este innebunita dupa pantofi. Prezentatoarea emisiunii “WOWbiz” de la Kanal D si-a facut acasa un loc special unde-si “depoziteaza” pantofii.

Adelina Pestritu e de parere ca pantofii sunt un accesoriu foarte important pentru femei. Bruneta a recunoscut ca are o slabiciune pentru incaltari si ca, desi are foarte multe perechi si nu reuseste sa le poarte pe toate, inca isi mai achizitioneaza.

"Cred ca am peste 20 de pantofi preferati pe care-i port la emisiunea WOWbiz… Cei de la Mineli ma incalta, ca sa fiu sincera. Pantofii sunt geniali, comozi si foarte frumosi.

De curand, Mineli a primit si un premiu, “Cea mai buna colectie de incaltaminte in cadrul Bucharest Fashion Week", ne-a spus Adelina Pestritu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.