Adelina Pestritu, amintiri de la majorat! La 18 ani a avut parte de cea mai tare petrecere la care a visat FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 12 nov 2020, 22:40

Adelina Pestritu a fost o fata rasfatata de cand era mica. Mama vedetei a avut grija ca de fiecare data fiica ei sa fie cea mai fericita.

 La 18 ani, Adelina Pestritu a avut parte de un majorat la in filme deoarece mama ei i-a facut o surpriza si a inchriat un intreg hotel pentru ca rudele, colegii si prietenii vedetei sa se distreze pe cinste. Adelina a purtat a tunci o rochie rosie lunga, cu trena si o capa din blanita, dupa cum isi aminteste vedeta. 

“Mama mi-a promis ca o sa am cea mai tare petrecere si asa a fost.
A inchiriat un hotel, am fost 120 de persoane, cateva rude, prieteni si colegi. Am avut un DJ si lautari. Ne-am distrat de minune, am dansat toata noaptea. M-am simtit senzational. Eu am avut o rochie rosie, cu trena si o capa din blanita, exact asa cum mi-am dorit”,
a povestit Adelina pentru WOWbiz.ro.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/media-137347046357828600-7f52c407cb9635d64f4fedae0ab3cbec.jpg“A doua zi insa, tot hotelul era devastat. Pagubele au costat mai mult decat petrecerea in sine.
Unii dintre invitati au fost putin cam veseli si au spart geamurile, oglinzile, mobilierul, ghivecele, tot ce au gasit. Pana la urma, asta a fost. Mama nici nu mi-a aratat ca este suparata, asta ca sa nu ma supar eu. Era hotelul unei verisoare de-ale ei, dar tot a trebuit sa platim tot ce era stricat.”