Adelina Pestritu are PLANURI MARI legate de cariera: "Vreau sa ma inscriu la actorie"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:47

Frumoasa prezentatoare de la Kanal D are planuri mari in viitor. Chiar daca televiziunea este marea sa dragoste, Adelina Pestritu isi doreste foarte tare un rol intr-un film.

Adelina Pestritu a dezvaluit pentru ziarul "Libertatea" ca intentioneaza sa faca cursuri de actorie. Prezentatoarea o duce foarte bine pe plan profesional, emisiunile" D-Paparazzi" si" WOWbiz" fiind foarte apreciate de public. Cu toate astea, vedeta Kanal D vrea mai mult.

Mai precis, bruneta isi doreste un rol intr-un film sau intr-o telenovela. A urmat deja cateva cursuri de specialitate si a luat lectii de dictie.



" Televiziunea este marea mea dragoste, dar le-as face in paralel pe ambele. Kanal D este pe primul loc in inima mea si ar fi frumos sa se faca si aici o telenovela, poate una gen Suleyman Magnificul in care sa joc si eu", a marturisit frumoasa prezentatoare.

Vedeta a adaugat ca a primit oferte sa joace in piese de teatru." Le-am refuzat intrucat se mergea cu spectacolele prin tara si nu aveam cum sa fac deplasarea", a spus Adelina Pestritu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.