Adelina Pestritu, Cove si Christian Sabbagh s-au dat in roller coaster si in masinute, de dragul copiilor

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 14:10

Adelina Pestritu, Cove, Bianca Ionita, Virgil Iantu, Cristina Cioran, Paula Chirila, Oana Roman, Christian Sabbagh, Simona Patruleasa si Madalin Ionescu sunt doar cateva dintre vedetele care au petrecut ziua de Sfantul Andrei ( 30 noiembrie) in mijlocul copiilor, distrandu-se alaturi de acestia in masinute electrice sau in roller coaster.

Totul s-a petrecut in cadrul evenimentului caritabil desfasurat vineri, 30 noiembrie,  la AFI Palace Cotroceni, in zona de joaca Zorky’s Planet, pentru campania “Un apel pierdut, o copilarie pierduta”, organizata de Kanal D, Asociatia Telefonul Copilului si Europa FM.  

Spatiul de joca  Zorky’ s Planet s-a animat inca de dimineata, iar vedetele prezente au testat inca de la primele ore  modalitatile de distractie de la fata locului, au fost spectatorii unui maraton al cantecelor si dansurilor sustinute de o serie de coruri si grupuri de copii, au oferit autografe si s-au fotografiat alaturi de fanii lor,

mici sau mari.


“A fost o zi  foarte speciala pentru mine, datorita atmosferei foarte animate, in care parca am redevenit copii,  dar mai ales datorita faptului ca acest eveniment este dedicat micutilor mai putin norocosi, care au nevoie de ajutorul nostru”
,  a spus Christian Sabbagh.
 

Adelina Pestritu s-a lasat cu greu convinsa de colegi sa urce in roller coaster, dar in cele din urma experienta s-a dovedit  a fi una fericita.

“Mi-a fost putin teama sa nu mi se faca rau, dar chiar m-am distrat, cred ca i-am asurzit pe colegii mei cu tipetele!”, a povestit Adelina Pestritu.  Imediat dupa experienta roller coaster-ului, Adelina a testat masinutele, alaturi de Mihai Ghita, Cove,   Paula Chirila si Cristina Vasiu (interpreta imnului campaniei:   “Si tu poti face un copil sa zambeasca ”).
   

 

S-au alaturat campaniei  “Un apel pierdut, o copilarie pierduta” si vedetele Europa  FM Radu Constantinescu (realizatorul emisiunii “Drum cu prioritate”) si  Toader Paun (realizator “Clubul de seara”), care au transmis mesajele campaniei si s-au distrat alaturi de copiii si parintii aflati in spatiul de joaca Zorky’s Planet.      

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 Evenimentul s-a inscris in Campania “Un apel pierdut, o copilarie pierduta”, care s-a desfasurat anul acesta intr-un concept unic. Astfel, un post de televiziune, Kanal D, si un post de radio, Europa FM, au sustinut  cauza Telefonului Copilului printr-un maraton comun, toate emisiunile statiilor din acea zi fiind dedicate campaniei.  
 

Apelul vedetelor Kanal D si ale Europa FM este indreptat catre toti acei oameni care nu raman indiferenti si doresc sa se implice pentru ca fiecare strigat de ajutor sa primeasa un raspuns la Telefonul Copilului -116 111, de la primul apel,

la orice ora din zi si din noapte. Printr-un singur sms la 8848 in valoare de 2 Euro (valabil in retelele Orange, Vodafone si Cosmote) putem readuce zambetele pe chipul copiilor.

 

Numarul de sms 8848 este activ pana la 31 decembrie.
 

Multumim partenerilor care s-au alaturat demersului nostru: Libertatea, Libertatea pentru femei, AFI Palace Cotroceni, Zorky’s Planet, Spectacular, CrazyDeal.ro.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.