Adelina Pestritu, cucerita iremediabil de Ion Dichiseanu! Crezi ca se naste o noua relatie de iubire?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:49

Cu toate ca este singura de ceva vreme, ea nu a renuntat sa creada ca isi va gasi jumatatea. Cu toate ca are 78 de ani Ion Dichiseanu a i-a pus inima pe jar tinerei. Ei s-au intalnit la petrecere de Sfantul Ion, iar presa a inceput sa speculeze ca intre cei doi exista ceva mai mult decat o prietenie, cu toate ca nu s-au mai vazut de atunci ea viseaza in continuare ca isi va gasi un barbat cu sarmul lui Ion Dichiseanu.

"Este un domn cu mult sarm, pare genul de domn cuceritor care stie exact cum sa ajunga la inima unei femei. Nu-l cunosc atat de bine incat sa dau mai multe detalii. Cred ca ar face fericita orice femeie. Imi plac barbatii care stiu cum sa cucereasca femeile", a spus prezentatoarea emisiunii "D-Paparazzi" despre Ion Dichiseanu.

Intrebata cine i-a facut cea mai frumoasa curte Adelina a marturisit ca a fost Liviu.
"Cred ca fiecare barbat din viata mea a avut un punct forte si a stiut cum sa ma cucereasca la timpul potrivit", a mai adaugat fosta doamna Varciu.

Invitat in emisiune a fost si Ion Dichiseanu, care a tinut sa se aseze pe canapea langa Adelina Pestritu si i-a facut nenumarate complimente. "Este o mare placere sa stau de vorba cu aceasta distinsa doamna" a punctat domnul Dichiseanu.


Echipa emisiunii "CanCan TV" le-a pregatit celor doi "indragostiti" o cina romantica, chiar in platoul emisiunii, iar acestia s-au bucurat de o melodie romantica si o mancare rafinata pentru ca relatia celor doi sa evolueze in cel mai placut mod. Bineinteles ca domnul Dichiseanu nu a ratat ocazia si i-a facut o declaratie de dragoste.

Dupa acest moment plin de savoare cei doi au dansat si s-au bucurat de faptul ca sunt impreuna,in special Adelina care in preajma maestrului a fost numai un zambet.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.