Adelina Pestritu da ponturi bune jurnalistilor

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:46

Prezentatoarea emisiunii “D-Paparazzi” a dezvaluit care este locul cel mai bun pentru a urmari vedete.

Cel mai bun loc unde poti obtine un material provocator despre o vedeta este in strainatate, pe plaja, acolo unde crede ca a scapat de blit-urile paparazzilor ”, a dezvaluit Adelina Pestritu, prezentatoarea emisiunii “ D-Paparazzi ”.

Bruneta care in acaesta perioada se afla pe litoral pentru o sedinta foto spune ca nu s-a gandit inca la concediu, mai ales ca are mai multe evenimente planificate la malul marii.
Nu imi fac planuri in ceea ce priveste vacantele, ci imi place sa ma las surprinsa de ceea ce imi pregateste viitorul. In cea mai mare parte a timpului ma voi relaxa la piscine sau la mare, cu prietenii. De asemenea, si evenimentele pe care le am vara aceasta imi vor ocupa o buna parte din timp, imbin astfel utilul cu placutul ” a povestit vedeta Kanal D.

Intrebata ce n-ar vrea sa citeasca in ziare, Adelina a spus cu sinceritate: “ Un titlu pe care nu as vrea sa il vad
niciodata in presa ar fi acela ca aAdelina Pestritu a ramas fara loc de munca
”.

Sursa: Evenimentul Zilei- Ghid TV

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.