Adelina Pestritu, DECLARATII despre iubirea cu VARCIU: "Ne bucuram de fiecare moment si visam la viitor" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:44

Adelina Pestritu a dezvaluit cateva detalii despre fericirea pe care o traieste in prezent cu fostul ei sot, Liviu Varciu.

 Adelina Pestritu mai are astazi un motiv de fericire: este ziua mamei ei si vrea sa o sarbatoreasca asa cum se cuvine. Inca de astazi, bruneta a mers la cofetarie pentru a lua un tort si s-a indreptat spre locuinta ei impreuna cu mama ei.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/karma1-84afcae1273bbea876d0b215166eb7cd.jpgAdelina a declarat ca se simte implinita si cu zambetul pana la urechi a spus ca abia astepata sa vada ce ii rezerva viitorul alaturi de Varciu.
Intrebata daca se vor muta impreuna, Adelina a declarat ca pentru moment nu stie si ca se bucura de prezent.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/cornelia-bea721376da9bb74ca77ce80a219e458.jpgMai tarziu, la blocul Adelinei a aparut si Liviu cu un buchet si cu un cadou pentru soacra lui. Actorul se tine de cuvant si nu a vrut sa declara nici de data aceasta ceva pe marginea acestui subiect. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.