Adelina Pestritu, dependenta de adrenalina! Uite ce spectacol a facut la mare VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:25

Adelina Pestritu recunoaste ca ii plac senzatiile tari si nu se da in laturi cand vine vorba de viteza.

Vedeta Kanal D a facut senzatie pe plaja Kanal D Summner Studio in acest week-end. Adelina Pestritu e dependenta de adrenalina. Nici la mare nu poate sta potolita pe sezlong sa faca plaja si sa se dea cu lotiuni de bronzat. Bruneta a iesit la mare in larg, calare pe skijet. Imi place viteza foarte tare, doar am avut motor. Zici ca m-a facut mama doar pentru asta. Chiar
daca este curajoasa si nu se fereste de viteza, Adelina are totusi o teama: culmea, de apa. E o senzatie foarte tare sa ma dau cu skijetul pe apa. dar ma dor mainile pentru ca iti trebuie putina forta sa tii acest monstru pe apa. Plaja insa nu este un loc doar pentru senzatii tari. Adelina este o romantica si a marturisit ca a petrecut multe  seri sub clar de luna. 
Am petrecut seri romantice si imi plac cel mai mult. Ma linisteste marea si chiar si nisipul. Ma deranjeaza cand se incinge foarte tare. Iar acum are cu cine sa isi petreaca serile la mare. Iubitul ei, Razvan, este mereu alaturi de ea chiar daca presa a speculat ca si-au spus adio cu putin timp in urma. E normal ca orice cuplu sa aiba certuri si discutii.
Viata roz nu exista.
Daca vrei sa te intalnesti cu vedtele tale preferate, vino pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia si participa la distractie!

 

Taguri: