Adelina Pestrițu, despre decizia care i-a schimbat viața: „Operațiile estetice vin cu riscuri” Vedeta a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la implantul mamar

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 16 mar 2024, 17:53

Adelina Pestrițu este invitată din ediția de sâmbătă a emisiunii „Play IT”, difuzată pe Kanal D2, de la 13.30. Vedeta, extrem de apreciată în mediul online, a împărtășit motivul pentru care a lăsat standardele de frumusețe pentru a fi sănătoasă.

Adelina Petrițu a trecut printr-o operație de înlăturare a implantului mamar și este mai fericită ca niciodată. Cu toate acestea, vedeta a vorbit despre chinurile prin care a trecut după prima operație, atunci când și-a dorit sâni mai mari și voluptoși.

Adelina Pestrițu, decizia care a împins-o la operația de înlăturare a implantului mamar

Nu este o noutate faptul că bruneta arată extrem de bine și nu se sfiește să apară și nemachiată pe rețelele sociale.

Adelina Pestrițu a apelat la mai multe operații estetice, printre care și implantul mamar, care a venit și cu grave consecințe.

Citește și: Planurile Adelinei Pestrițu pentru ziua ei de naștere: „Toată lumea mă întreabă ce urmează să fac”. Vedeta i-a surprins pe toți

„Am apelat la operații estetice acum mulți ani și nu regret. Mi-au adus încredere în mine, aveam nevoie de această stare. În timp însă, au apărut alte efecte la care eu nu mă așteptam și la care nu m-am gândit în momentul în care am făcut diferite intervenții, inclusiv cea de implant mamar.

Au apărut durerile de spate. În timp, am realizat și disproporțiile fizice și mi-am dat seama că ar trebui să fac ceva. În primul rând, am pornit de la ideea că trebuie să fiu sănătoasă și să mă păstrez așa cât mai mult timp, pentru totdeauna dacă s-ar putea întâmpla.

După ani de zile în care m-am gândit dacă asta este soluția. Mi-am schimbat salteaua pe care dorm, am mers la sală, am încercat să-mi întăresc cât mai mult musculatura spatelui, însă durerile nu au dispărut și am considerat că ăsta este pasul pe care trebuie să-l fac. Tocmai pentru că m-am pregătit ani de zile, nu am avut parte de acel șoc, pentru care oamenii din jurul meu mă pregăteau.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

În ianuarie, când eram la coafor, mă uitam în oglindă și mă gândeam de ce mai aștept dacă știu ce dureri de spate am și am pus mâna pe telefon, l-am sunat pe domnul doctor și l-am întrebat când este următoarea dată liberă pentru operație.

Pot să vă spun că este o decizie înțeleaptă în ceea ce mă privește și mă simt fericită cu alegerea pe care am făcut-o,” a mărturisit Adelina Pestrițu în cadrul emisiunii Play IT.

Ce reprezintă frumusețea pentru Adelina Pestrițu

Întrebată dacă există anumite standarde ale frumuseții, Adelina Pestrițu nu a stat pe gânduri și a răspuns afirmativ, aceasta fiind însă de părere că nu ceea ce vedem pe rețelele sociale este frumos, ci acel standard despre noi, despre cum ne vedem cât mai frumoase.

Citește și: „Aproape am făcut un atac de cord la semafor” Adelina Pestrițu, clipe de coșmar în trafic. Ce s-a întâmplat cu vedeta

„Depinde care sunt standardele de frumusețe și depinde de unde ți le iei. Dacă te uiți pe Instagram, îți creezi o idee despre frumusețe, dar trebuie să te întrebi pe tine ce înseamnă pentru tine frumusețea și să nu uiți că operațiile estetice vin cu riscuri,” a mai spus bruneta.

Declarațiile vedetei au fost făcute în exclusivitate pentru „Play IT”, emisiunea difuzata sâmbătă pe Kanal D2, de la 13.30, și pe canalul de YouTube WOWNews.