Adelina Pestritu, DEZVALUIRI WOW. “Cand m-am casatorit cu Varciu m-am cam grabit, eram prea… ”

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 17:00

A trecut printr-un esec in casnicie, dar Adelina Pestritu nu si-a pierdut speranta ca, intr-o zi, il va intalni pe barbatul visurilor sale.

Intr-un interviu pentru revista Click TV, Adelina Pestritu a declarat ca, totusi, mai mult decat un partener de viata, isi doreste sa aiba sansa sa devina mama cat mai curand posibil. Craciunul o va gasi pe vedeta Kanal D in Campulung unde va petrece impreuna cu parintii. Dar in seara de Revelion, frumoasa brunet va munci.

Voi prezenta un eveniment la Tecuci ”, a spus Adelina.

In ceea ce priveste viata amoroasa, vedeta Kanal D nu are noutati. “ Acum sunt singura. Sper ca la un moment dat, in viitorul nu foarte indepartat, sa apara si barbatul de care sa ma indragostesc. Nu am un tipar stabilit al barbatului perfect, insa imi doresc sa fie intelegator cu mine, sa nu insele, sa nu fie cicalitor si sa aiba un rost in viata. Mai cred in casatorie.
Atunci cand m-am casatorit m-am cam grabit, eram prea tanara, insa acum stiu cum se gestioneaza problemele intr-o casnicie.

Acum consider ca m-am maturizat si ca sunt pregatita de o casatorie, daca voi gasi barbatul ca sa-mi fie alaturi toata viata
”, a declarat Adelina Pestritu. Totusi, spera sa devina mama cat mai repede. “I mi doresc un copil mai mult decat imi doresc un barbat ”, a adaugat Adeina Pestritu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”