Adelina Pestritu, din nou singura? Bruneta a venit SINGURA la nunta Anei Gheorghe si a evitat sa vorbeasca despre iubitul ei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:04

Adelina Pestritu si-a facut aseara aparitia la nunta Anei Gheorghe singura. Lumea se astepta ca bruneta sa vina la bratul iubitului ei, Razvan.

Asta mai ales dupa ce au anuntat ca s-au mutat impreuna si sunt foarte fericiti. Adelina a venit cu un cadou pentru miri, insa a evitat sa vorbeasca despre viata ei personala.

Ce sa intelegem din asta? Oare Adelina si Razvan s-au despartit din nou? Toata lumea stie ca cei doi au o relatie cu nabadai la cum s-au tot certat si impacat de nenumarate ori.

Acum insa parea ca lucrurile s-au linistit si au o relatie stabila.
Daca s-a despartit sau nu de Razvan, doar ea stie. Cert e ca saptamana trecuta Adelina parea linistita si fericita alaturi de iubitul ei si ne-au dezvaluit ca se gandesc chiar la casatorie.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.