Adelina Pestritu, escapada la Paris

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 oct 2020, 06:55

Adelina Pestritu este o persoana extrem de ocupata, fiind prinsa intre emisiile live de luni pana joi de la "WOWbiz" si editia saptamanala "D-Paparazzi", pentru care filmeaza in fiecare vineri.

Tocmai de aceea, vedetei Kanal D ii este dificil sa isi ia concediu. A reusit, totusi, minunea, in acest weekend, cand a evadat doua zile la Paris.

"M-am plimbat, am facut o multime de poze, am vazut Parisul atat noaptea cat si ziua, am privit ore in sir linistea Senei, m-am plimbat pe celebrul Champs Elysees. A fost… perfect", a declarat frumoasa coprezentatoare a emisiunii "WOWbiz" de la Kanal D.



Totusi, punctul culminant al excursiei a fost vizita la Disneyland: "M-am amuzat ca un copil si mi-am incarcat bateriile. Este minunat sa te trezesti intr-o poveste, cu personaje de basm care trec pe langa tine, cu multe jucarii, carusele multicolore si palate in marime naturala", a spus vedeta.

Madalin Ionescu si Adelina Pestritu prezinta cel mai tare show al noptii," WOW biz", de luni pana joi, de la 22.15,
la Kanal D.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”