Adelina Pestritu este confidenta participantelor la “Mireasa 90 60 90”!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2020, 11:46

Adelina Pestritu intra in casa “Mireasa 90 60 90” pentru a sprijini deciziile luate de cele 12 tinere intrate in concursul arbitrat de Gabriel Coveseanu la Kanal D.

Timp de 10 saptamani, inarmata cu rabdare din belsug,  Adelina Pestritu  va fi confidenta si sfatuitoarea celor 12 tinere care se viseaza mirese cu masuri perfecte. Vedeta Kanal D le va impartasi concurentelor din propria experienta, fie ca este vorba de frumusete,  dragoste sau casnicie.               

 

Prima intalnire a Adelinei cu tinerele aspirante la titlul de" Mireasa 90 60 90", va avea loc sambata, 21 aprilie, de la ora 20.30,

in prima editie a show-ului prezentat de Cove.  

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

"Este o bucurie pentru mine sa pot impartasi concurentelor experientele prin care am trecut.

Le voi fi alaturi pe tot parcursul emisiunii, la bine si la greu.  Le voi asculta temerile legate de interventii chirurgicale,  voi fi langa ele cand vor fi supuse la cele mai dificile probe
", ne-a declarat Adelina Pestritu.

 

Nu ratati incepand din 21 aprilie, emisiunea" Mireasa 90 60 90" prezentata de Cove, in fiecare sambata, de la 20.30,

la Kanal D. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.