Adelina Pestritu este noua coprezentatoare de la "WOWBiz"! Cel mai asteptat show al noptii se intoarce luni, 2 septembrie

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:55

Adelina Pestritu i se alatura lui Madalin Ionescu pentru a prezenta impreuna "WOWBiz", cel mai asteptat show al noptii, incepand de luni, 2 septembrie, de la ora 22.15.

"Sunt foarte fericita sa fac parte din echipa WOW Biz si abia astept sa ma reintalnesc  cu telespectatorii,  din aceasta noua postura!", a declarat Adelina Pestritu.

 

Noul sezon WOW Biz  va aduce in atentia publicului si alte schimbari menite a oferi un veritabil show nocturn de calitate, cu un continut editorial diversificat, dezvaluri in premiera, un nou platou de filmare si band-ul emisiunii, care va puncta cele mai interesante momente ale productiei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Nu ratati, incepand din 2 septembrie, de luni pana joi,de la 22.15, un show de noapte incendiar, prezentat de Madalin Ionescu si Adelina Pestritu.