Adelina Pestritu face un cadou deosebit, in prag de sarbatori! Si tu poti intra in posesia lui, vezi cum!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:57

Adelina Pestritu si-a postat pe contul de socializare mai multe fotografii cu o pereche de ghete de care a fost foarte atasata. Astazi a decis sa le dea in dar.

Adelina Pestritu isi face cadou ghetele pe care le folosea atunci cand conducea motorul. Daca sunteti interesati de ele si purtati marimea 38, puteti sa-i trimiteti pe pagina ei de Facebook o fotografie cu voi pe motor. Bruneta va alege persoana care i se pare cea mai potrivita sa-i poarte incaltamintea.

"Aviz motociclistilor!!!Desi multi nu-mi cunosc aceasta pasiune, va dezvalui ca in urma cu 7 ani, am fost si eu o impatimita a motoarelor! Ba mai mult, am detinut si o "fiara" pe 2 roti, un Kawasaki Ninja 600.Acum

prioritatile mele sunt altele, desi motociclismul ramane marea mea dragoste! M-am gandit sa fac cadou aceste ghete, marimea 38, unei persoane dedicate acestui hobby!", a scris Adelina pe contul sau de socializare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

(Sursa: WOWbiz.ro)