Adelina Pestritu, gest extrem ca sa arate BETON de ziua ei! Si-a mai facut trei tatuaje, iar noi vi le aratam in exclusivitate!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:58

Afla ce rochie naucitoare va purta bruneta la petrecere! Adelina Pestritu se pregateste sa implineasca 28 de ani, si va marca evenimentul printr-o petrecere uriasa, cu 200 de invitati.

WOWbiz.ro v-a oferit ieri, in exclusivitate, toate detaliile celei mai tari petreceri aniversare a anului, pe care Adelina o va da maine seara intr-o locatie eleganta din Capitala, "Aristocrat Hall Events- Sala Milano".

Surpriza uriasa a venit, insa, azi! Ce credeti ca a putut sa faca bruneta pentru a arata absolut fabulos duminica seara? S-a dus la un salon de tatuaj si... s-a supus chinurilor in numele frumusetii.

Ideea e ca nu s-a multumit cu un singur tatuaj, motiv pentru care si-a facut 3!!! Iar noi vi le prezentam in exclusivitate!

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16775952/1/media-142268966746696300.jpg
"Da, mi-am mai facut trei tatuaje, un citat, o cruce si unul despre care pot spune ca e de-a dreptul un tatuaj imperial!", ne-a marturisit prezentatoarea WOWbiz de la Kanal D.  Adelina Pestritu este innebunita dupa tatuaje. Cu ultimele "opere de arta", are, in total, 11 desene permanente.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

WOWbiz.ro a aflat inca un secret legat de marea petrecere de maine seara.

Adelina va avea o tinuta absolut spectaculoasa. Va purta o rochie lunga si aurie, care va atrage toate privirile. Va fi exact ca un star de a Hollywood care ajunge pe covorul rosu, la decernarea Premiilor Oscar. Iar coafura, daca putem sa ii spune asa, va fi una cu totul si cu totul speciala pentru ca... niciodata nu ati vazut-o pe vedeta Kanal D cu o asemenea "podoaba capilara". Afla mai multe detalii pe wowbiz.ro!