Adelina Pestritu I-A SPUS ADIO iubitului! "Nu mai tinem legatura" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:53

Cand a inceput vara Adelina Pestritu era extrem de fericita in relatia cu omul de afaceri Razvan Ispas. Acum, la inceput de toamna, bruneta este la fel de fericita, insa e singura.

"Am o viata prea frumoasa ca sa ma gandesc prea mult la niste esecuri si la niste intamplari nefericite din viata mea"
, spune ea.

Adelina si Razvan au fost impreuna mai bine de sase luni, timp in care si-au facut planuri de casatorie, si se gandeau chiar sa devina parinti.
Anuntul despartirii lor a cazut ca o bomba, pentru ca toata lumea credea ca cei doi vor ajunge anul acesta la altar.

"Nu conteaza a cui a fost decizia de a pune punct, nu este important. Niciodata nu o sa dezvalui motivele despartirii noastre. Eu cu el le stiu foarte bine si este de ajuns".

In presa s-a speculat ca Razvan a avut cateva intalniri cu Raluca de la Bambi, fosta lui iubita, si asta ar fi scos-o pe Adelina din minti.
Intrebata daca mai tine legatura cu Razvan, bruneta a oferit un raspuns elocvent.

"Mie imi place ca atunci cand tai un copac sa-l scot din radacina, nu sa-l tai de la jumatate. Ma simt foarte bine eu cu mine si momentan nu am nevoie de bataie de cap".

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.