Adelina Pestrițu în prima zi de școală. Cum arăta vedeta în copilărie?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 01 aug 2022, 22:50
Adelina Pestrițu, vedeta din România
Sursa: Instagram

Adelina Pestrițu în prima zi de școală. Descoperă cum arăta una dintre cele mai cunoscute vedete din România pe vremea când mergea la școală.

Adelina Pestrițu în prima zi de școală. Dacă acum toți întorc capul după ea atunci când o văd pe stradă, având în vedere că a reușit să își construiască un nume în mediul online și să fie cunoscută atât în țară, cât și peste hotare, în copilărie, Adelina Pestrițu   era un copil normal, la fel ca toți cei din generația ei. Iată cum arăta Adelina Pestrițu în prima zi de școală și cât de mult s-a schimbat vedeta de-a lungul anilor.

Cum arăta Adelina Pestrițu în prima zi de școală? 

Adelina Pestrițu în prima zi de școală. La începutul fiecărui an școlar, pozele din copilăria vedetelor fac furori în mediul online. Fanii persoanelor publice din România sunt curioși să afle cum arătau acestea în copilărie, atunci când nu erau cunoscute și nu se aflau în lumina reflectoarelor.

Fotografia cu Adelina Pestrițu din prima zi de școală a atras imediat atenția internauților.

Dacă acum vedeta iese în evidență prin alegerile vestimentare pe care le face, atunci când era la școală, Adelina Pestrițu respecta întocmai regulile, astfel că purta cu mândrie uniforma școlară în nuanțe de alb și albastru. Acest lucru se întâmpla în primii ani de școală, ulterior, Adelina Pestrițu a dezvoltat o pasiune pentru modă și nu se ferea să îmbrace ținute destul de extravagante la școală, motiv pentru care diriginta o certa de fiecare dată.

„Îmi plăceau lucrurile extravagante, îmi plăcea ca uneori să îi mai fur mamei din haine, plecam cu hainele ei de blană, cu paltoanele ei elegante. În acel context nu erau niște haine potrivite, bineînțeles că săream în ochi. Doamna dirigintă avea tot timpul ceva de obiectat în acest sens. Dar am fost un elev cu mult bun-simț, ascultător, chiar dacă am avut și eu ieșirile mele.

Nu am supărat pe nimeni niciodată. Dacă am făcut greșeli mi le-am asumat întotdeauna și am învățat din ele. Nimeni nu a cunoscut perfecțiunea, iar eu nu fac excepție de la regulă.”, a spus Adelina Pestrițu pentru revistatango.ro. 

Adelina Pestrițu se pare că a preferat încă de mică să își tundă părul destul de scurt, astfel că în prima zi de școală nu avea codițe și pampoane, ci doar o bentiță albă pe cap.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Tocmai s-a aflat! De ce merge Adelina Pestrițu în rochie de seară la supermarket?

Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre anii de școală

Adelina Pestrițu  a recunoscut într-un interviu mai vechi că deși nu a fost tot timpul un elev model, în anii de școală a încercat să păstreze un echilibru, astfel încât să profite la maximum de acea perioadă a vieții și să se distreze, dar să obțină și rezultate bune la învățătură.

„Nu am fost un elev exemplu. S-a întâmplat și să chiulesc, și să iau câte un premiu. Am gustat câte puțin din fiecare. Este bine să trăiești fiecare etapă așa cum consideri. Nu aveam neapărat o ținută clasică de școală. Întotdeauna mi-a plăcut să pun trendurile în aplicare și săream în ochi, așa spunea doamna dirigintă. Îi sugera mamei mele să am o ținută mai clasică, pentru că stârneam invidii.”, a dezvăluit Adelina Pestrițu pentru revistatango.ro.   

Citeste si: Ce studii are, de fapt, Adelina Pestrițu și ce meserie avea înainte să devină cunoscută

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.