Adelina Pestritu, inainte si dupa sarcina! Iata cum a reusit frumoasa vedeta sa ajunga din nou la silueta fara cusur, in doar 12 saptamani!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 nov 2018, 13:36
video Foto(5)

Adelina Pestritu arata impecabil la doar 3 luni de la nasterea micutei Zenaida.

Frumoasa vedeta se poate lauda deja cu un corp de invidiat la 3 luni de cand a nascut si asta pentru ca a avut grija la alimentatie, mancand mese la ore fixe si fara a pofti la cantitati mari. 

 

 

"Probabil trebuie sa incep prin a-i mulţumi Mamei Natura, pentru ca m-a înzestrat cu un metabolism care a funcţionat rapid dupa orice mare transformare pe care am suferit-o.

Iar asta m-a facut ca, la nici 3 zile dupa ce am dat naştere fetiţei mele, sa port blugii pe care îi purtam înainte de a ramane însarcinata şi parca sa-mi vina şi larguţi. Mare bucurie!"

Singura placere vinovata a Adelinei au fost clatitele, insa nici acelea atat de traditional facute. "Am baut multe ceaiuri, asta şi pentru ca o alaptez pe Zeny, apa cu multa lamaie, supe, orez fiert cu carne de pui, iaurturi şi, ce credeţi, mi-am satisfacut pana şi pofta mea cea mare de dinainte de a naşte, clatitele (cu faina integrala, lapte degresat şi

îndulcitor de ştevie). 

 

Adelina Pestritu este tare mandra de faptul ca a reusit in timp record sa revina la silueta sa fara cusur. De curand, frumoasa vedeta a publicat pe contul ei de socializare o imagine in care a apare atat in ipostaza de graviduta, pe vremea cand acumulase 14 kilograme in plus si in ipostaza de mamica sexy, cu o silueta de invidiat.

"Acelasi loc, acelasi tatuaj, acelasi telefon, burtica diferita! Prima poza cu baby Zeny, a doua fara! Dupa 12 saptamani!", a scris Adelina Pestritu.

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.