Adelina Pestritu, INNEBUNITA dupa afumaturile si branzeturile de pe plaiurile natale VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 10:19

Adelina Pestritu a fost invitata lui Dan Silviu Boerescu, gazda emisiunii culinare “Bucatarescu”.

In editia din aceasta saptamana, bucatarul emisiunii “Bucatarescu” a gatit ceva special pentru sezonul de primavara. Natura inverzeste in jurul asa ca nu putea lipsi din meniu: salata, mancaruri vegetariene, peste, dar si porc si afumaturi traditionale din carne de porc.

Mie imi plac foarte mult afumaturile! Si vreau sa va povestesc ce afumaturi specific romanesti am gasit de curand la Campulung Muscel ”, a declarat Dan Silviu Boerescu.

Iniatial afumarea carnii avea ca scop conservarea carnii si a altor alimente pentru a putea fi pastrate si depozitate pentru mai mult timp. In prezent afumarea alimentelor se foloseste in special pentru a da un plus de savoare carnurilor. Ideea de a prezenta preparate traditionale dupa o reteta din Campulung Muscel, orasul natal al Adelinei Pestritu, i-a suras prezentatoarei emisiunii “D-Paparazzi”. “ Minunate! Ma bucur tare mult ca ai adus in discutie orasul meu natal! ”,
a spus Adelina Pestritu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.