Adelina Pestrițu, însărcinată din nou? Detaliul care a ieșit în evidență după ce a îmbrăcat o rochie mulată

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 24 iul 2022, 02:40
Adelina Pestrițu a dezvăluit dacă este sau nu însărcinată pentru a doua oară
Sursa: Instagram

Adelina Pestrițu are o fetiță superbă și pentru că rolul de mamă i se potrivește perfect, prietenii virtuali speră ca vedeta să fie din nou însărcinată. Ce le-a transmis celor care o urmăresc pe instagram?

Adelina Pestrițu este iubită de public și pentru că este una dintre cele mai urmărite vedete din România pe rețelele de socializare, aceasta comunică tot timpul cu prietenii virtuali și îi ține la curent cu tot ceea ce este nou în viața ei. Ce a spus Adelina Pestrițu despre posibilitatea de a fi din nou însărcinată?

Adelina Pestrițu, mamă pentru a doua oară? Anunțul făcut de vedetă

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au plecat într-o scurtă vacanță și se bucură din plin de peisajele spectaculoase, dar și de preparatele cu adevărat delicioase. Dacă în majoritatea timpului este foarte atentă la alimentația ei și are un stil de viață sănătos, atunci când pleacă în concediu, Adelina Pestrițu uită de restricții și se bucură de acele alimente cu multe calorii.

Ei bine, la fel s-a întâmplat și acum.

Este cunoscut faptul că vedeta adoră clătitele și că se bucură de acest desert ori de câte ori are ocazia. Aflată în vacanță, Adelina Pestrițu nu a mai ținut cont de calorii și a mâncat porții generoase de clătite, fără să aibă grija siluetei.

În momentul în care vedeta a îmbrăcat o rochie mulată, prietenii virtuali au reacționat imediat. Deși Adelina Pestrițu are o siluetă de invidiat, internauții au observat rapid că abdomenul vedetei nu mai este la fel de plat, astfel că s-au gândit imediat că aceasta ar putea fi din nou însărcinată.

Mesajele au început să curgă pe contul de socializare și pentru a lămuri lucrurile, Adelina Pestrițu a făcut o postare pe instagram în care a explicat că nu se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, ci doar a mâncat ceva mai multe clătite.

„Întrebarea zilei: Ești gravidă? NU. I like pancakes!”, a scris Adelina Pestrițu pe instagram. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum arată noul animal de companie al Adelinei Pestrițu? Prietenii virtuali au reacționat imediat: „Este înfricoșător!”

Unii prieteni virtuali au simțit nevoia să sară în apărarea vedetei spunând că aceasta arată foarte bine și că rochia mulată nu a făcut decât să îi pună silueta în evidență.

Adelina Pestrițu a precizat în trecut că își mai dorește un copil, dar că nu se grăbește să devină din nou mamă, vedeta dorindu-și ca totul să se întâmple de la sine, fără să forțeze lucrurile.

Citeste si: Adelina Pestrițu, în doliu! Vedeta și-a pierdut cea mai bună prietenă: "Nu sunt pregătită să mă despart atât de brusc. Te plâng acum!"

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.