Adelina Pestritu joaca intr-un SF! Vedeta Kanal D a primit rolul principal! Uite cum se descurca in actorie!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:16

Pazea! Adelina Pestritu se reinventeaza. Dupa ce a inregistrat o fulminanta crestere in cariera, prezentatoarea WOWbiz, cel mai tare show de noapte produs si difuzat de Kanal D, trece la un nivel superior si se apuca de… actorie!

Astazi, Baroq, un tanar artist in varsta de 23 de ani extrem de cunoscut in lumea jazz-ului din Romania, lanseaza piesa “ Departe” impreuna cu un videoclip iesit din tipare.

Clipul a fost realizat intr-un decor SF, iar rolul principal i-a fost atribuit vedetei de televiziune Adelina Pestritu, prezentatoarea WOWbiz de la Kanal D, femeia de care Baroq este indragostit nebuneste. Clipul a fost gandit astfel incat sa ne “transporte” in lumea calatoriilor spatiale, unde cei doi protagonisti pleaca intr-o misiune, cu scopul de a gasi Planeta Verde.


Baroq a fost foarte incantat de colaborarea cu vedeta de la Kanal D, pe care o considera o persoana generoasa pentru ca l-a ajutat si invatat multe secrete in timpul filmarilor clipului sau.

“Pe langa faptul ca este foarte frumoasa, Adelina are si o personalitate extraordinara, sunt mandru ca am cunoscut-o si ca am lucrat alaturi de ea. Ne-am inteles bine din prima, a avut o energie pozitiva si m-a ajutat de mai multe ori pe parcursul filmarilor, avand mai multa experienta in fata camerelor”, a spus cantaretul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


“M-am simtit foarte bine alaturi de echipa cu care am colaborat pentru realizarea acestui videoclip inedit.
Alex este un tanar foarte talentat si am incredere ca va avea succes pe piata muzicala!”,
a spus Adelina.( sursa wowbiz.ro)