Adelina Pestritu nu mai poate de dorul unei persoane dragi! Prezentatoarea tv abia asteapta s-o tina in brate

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:44

Adelina Pestritu are un suflet mare pe cat este de frumoasa si nu se da inlaturi atunci cand vrea sa ajute pe cineva pentruc a o face cu tot sufletul.

La inceputul lunii iunie, Adelina Pestritu a botezat o fetita adoptata, in varsta de de trei ani. Coprezentatoarea emisiunii “WOWbiz” de la Kanal D, i-a organizat atunci o petrecere mare si i-a umplut camera de cadouri.

Din pacate, Adelina si Celia s-au bucurat una de cealaltat aproximativ doua luni pana cand micuta impreuna cu mama ei au plecat in Turcia, unde locuieste tatal ei. Timp de doua luni, Adelina si Celia se vedeau o data la cateva zile, bruneta isi petrecea mult timp cu ea in parc, la film, la cumparaturi.

Din august insa n-a mai vazut-o si nu mai poate de dorul ei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Celia e in Turcia cu mama si tatal ei.

Au plecat in august si cred ca vor veni la anul in Romania. Mi-e dor de ea, sigur, vorbim la telefon o data la doua-trei zile, si sper sa-mi fac un drum pana in Turcia ca sa o vad. Acum i-am cerut adresa ca sa-I trimit cateva cadouri. Mama ei mi-a spus ca Celia ma viseaza aproape in fiecare noapte… Si mie mi-e dor de ea, o consider ca si cum ar fi fetita mea… In functie de timpul pe care-l am, voi merge la ea sa o vad.
Pana atunci insa ne auzim la telefon si ii voi trimite pachete”
, a povestit Adelina Pestritu pentru WOWbiz.ro.