Adelina Pestrițu, primele detalii despre zvonurile legate de un posibil divorț dintre ea și Virgil Șteblea

Author: Alice Popescu

Adelina Pestritu, primele detalii despre un posibil divort

Sursa: Instagram

In urma cu cateva zile, au aparut zvonuri cu privire la o posibila despartire dintre Adelina Pestritu si sotul ei, Virgil Steblea.

Presa mondena a fost zguduita din temelii in momentul cand au aparut cateva imagini de la ziua Adelinei Pestritu in care vedeta parea destul de distanta fata de sotul ei care se afla in alta parte a mesei. De aici si pana la o posibila ruptura n-a mai fost decat un pas, cel putin in presa de scandal care a speculat imediat faptul ca totul ar duce spre un divort iminent intre cei doi.

Adelina si Virgil s-au casatorit atat civil cat si religios in 2019, iar alaturi de ei au fost si fiica lor, Zenaida Maria care are aproape 4 ani. 

Adelina Pestritu rupe tacerea si vorbeste despre zvonurile legate de divort

Citeste si: De ce a refuzat Bianca Drăgușanu să se demacheze în direct: "Niciodată nu le-am avut atât de mici. Eram obișnuită cu crenvurști"

Zilele trecute, insa, Adelina Pestritu s-a hotarat sa faca lumina cu privire la posibila despartire dintre ea si sotul ei care de ziua ei a rasfatat-o cu diamante si flori. Influencer-ul a postat un mesaj pe pagina de Instagram unde a lamurit totul cu privire la aceste zvonuri.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dați-ne voie, ca vreodată, dacă se va întâmpla să discutăm despre divorț, să vă anunțăm noi, singura sursă veridică în povestea asta. Nu ne mai divorțați voi zilnic. Dacă vreți neapărat statusul relației noastre, suntem bine, cu planuri mari și gânduri bune de viitor. Și tot așteptând vestea mult dorită de voi, divorțul, s-ar putea să primiți alte vești. Nu vă așteptați să mă transform într-un personaj care dezminte fiecare știre.

O voi face doar când trebuie și unde trebuie, în instanță”, a mai adăugat Adelina Pestrițu. 

Adelina Pestritu, rasfatata de ziua ei cu diamante

Citeste si: Anamaria Prodan a șocat din nou Internetul. Ce și-a făcut sexy impresara la sprâncene și cum arată acum

Adelina Pestritu si-a aniversat ziua de nastere pe 2 februarie, iar Virgil Steblea, sotul ei, i-a facut cadou vedetei bijuterii cu diamante, un inel si o cruciulita si un imens buchet cu flori.

Thank you, Virgil Șteblea! Diamonds and Love are FOREVER! (n.red.: Mulțumesc, Virgil Șteblea! Diamantele și Iubirea sunt pentru totdeauna!)”, a scris Adelina Pestrițu pe InstaStory alături de o fotografie cu cadourile primite.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?