Adelina Pestritu, primul mesaj din spital, dupa ce s-a imbolnavit de coronavirus: "Stiu ca sunt multe intrebari la care ar trebui sa va raspund!"

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 02 sep 2020, 17:52

Adelina Pestritu este internata in spital, dupa ce a fost depistata cu coronavirus. Vedeta a transmis un mesaj fanilor, in legatura cu starea ei de sanatate, dar si cu experienta neplacuta prin care trece.

Adelina Pestritu se afla acum internata in spital, dupa ce ieri, vedeta a primit rezultatul testului de coronavirus si a aflat ca este infectata.

Adelina a povestit fanilor, cu lacrimi in ochi, momentul in care si-a dat seama ca ceva nu este in regula cu ea. Indragita vedeta manca o ciocolata si si-a dat seama ca nu are nici gust si nici miros. Era ca si cum manca hartie, dupa cum a spus chiar Adelina, seara trecuta, cand se afla in parcarea spitalului, asteptand sa fie internata.

Astazi, Adelina Pestritu a revenit pe Instagram, pentru fanii ei si le-a transmis ce simte si ce se intampla cu ea in aceste momente. Adelina a precizat ca stie ca publicul nu este obisnuit sa o vada in astfel de situatii, insa ea isi doreste sa impartaseasca si partile rele ale vietii, nu doar pe cele bune.

Adelina Pestritu este foarte apreciata pentru deschiderea pe care o are fata de urmaritorii ei si este cea mai cunoscuta vedeta din Romania pe Instagram.

Cum a ajuns Adelina Pestritu sa se testeze de coronavirus

" Stiu ca nu v-am obisnuit cu astfel de pstari, dar asa e viata! Va multumesc foarte mult pentru mesaje si pentru gandurile bune pentru situatia in care ma aflu. Stiu ca sunt foarte multe intrebari la care ar trebui sa va raspund si foarte multe subiecte de dezbatut. sa va lamuresc si sa va povestesc despre experienta asta neplacuta.

Sa o iau cu inceputul si sa va explic: ieri am simtit o oboseala accentuata si mi-am dat seama ca nu pot sa conduc, dar am pus-o pe baza faptului ca muncesc foarte mult. Am simtit ca trebuie sa ma odihnesc, iar cand m-am trezit, am realizat ca raman fara gust si miros. S-a intamplat trepta! Inainte sa intru in panica, mi-am facut o cafea si am pus miere in ea.
Nu am simtit niciun miros, nici gust. Atunci, eu trebuia sa ma duc la un shooting, dar am anulat tot si m-am dus sa imi fac test. Am mancat o ciocolata si mi-am dat seama ca nu simt deloc gustul. Mi-am facut testul si am avut un sentiment ca va iesi pozitiv. Intre timp am aflat ca si persoana cu care intrasem in contact era pozitiva. El isi facuse un test pentru ca urma sa plece in vacanta si asa a aflat ca are coronavirus.
Este asimtomatic. M-am speriat rau, dar m-au internat imediat, am facut radiografie, mi s-a luat sange si m-am lasat pe mana medicilor. Imi lipseste gustul si mirosul, sunt putin ametita si ma simt obosita. In scurt timp o sa merg sa stau izolata, nu acasa si o sa fiu supravegheata de DSP. Sa fiti atenti la acest virus. Eu m-am spalat, m-am dezinfectat, devenisem obsedata chiar. Dar iata ca am un test pozitiv de covid.
Nu sunt fericita deloc. Vrea sa va rog sa realizati ca virusul asta exista si ca nu pot eu sa explic ce se intampla la nivel mondial, dar eu traiesc pe pielea mea asta si o sa urmez tratamentul prescris. Sa fim sanatosi!"
a spus Adelina Pestritu, in urma cu putin timp, pe Instagram.

Adelina a spus, seara trecuta ca se teme pentru ea si pentru familia ei, a transmis ganduri bune fanilor ei si a precizat ca sotul ei nu este infectat, insa fetita lor si bunicii urmeaza sa fie si ei testati.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Dupa ce a pozat pentru noua colectie a Adelinei Pestritu, Larisa Udila a anuntat ca se simte rau: ''Inteleg ca sunteti ingrijorati, dar...''

Citeste si: Au ieșit 4 din izolare? Adelina Pestrițu: "E foarte posibil să fiu însărcinată!"

Citeste si: Adelina Pestrițu trage un semnal de alarmă: "Covid 19 nu iartă pe nimeni" Ce a determinat-o să transmită acest mesaj?

 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.