Adelina Pestritu S-A CASATORIT IN SECRET? A vorbit IN PREMIERA despre verigheta pe care o poarta la mana FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:40

Este in permanenta vanata de paparazzi.

Barbatii roiesc in jurul ei si, ca sa fim sinceri, au si de ce. Insa Adelina Pestritu si-a gasit din nou fericirea in bratele lui Liviu Varciu.

 

Vedeta a starnit o multime de controverse in momentul in care a inceput sa se afiseze din nou cu o verigheta la mana stanga iar multi au crezut ca s-a recasatorit in secret cu Liviu.

 

Intrebata despre inel, Adelina a refuzat sa comenteze.

 

"Nu pot sa dezvalui aceasta informatie pentru ca eu cu Livu am hotarat sa nu mai dam detalii despre relatia noastra. Cat o sa dureze numai Cel de sus stie".

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

 

Ea

a recunoscut totusi ca este verigheta de la cununia lor si ca o poarta cu drag. 

 

"Este verigheta de la cununia noastra si o port cu drag atata timp cat barbatul iubit este alaturi de mine. Nu stiu daca si Liviu o poarta, urmariti-l".

Prezentatoarea emisiunii D-Paparazzi a mai dezvaluit ca atunci cand se afla acasa uita destul de des sa mai traga draperiile, asta desi umbla dezbracata deseori.


 

"Nu trag draperiile si umblu dezbracata prin casa. Am niste vecini care nu au treaba cu lumea mondena, nu se ocupa cu astfel de activitati, asa ca nu imi fac mari probleme".

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.