Adelina Pestritu scoate un barbat din minti la "Faci fata, faci bani"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 13:16

Adelina Pestritu face spectacol la emisiunea "Faci fata, Faci bani", noul sezon care va debuta joi, de la 20.00, la Kanal D!

Adelina Pestritu, vedeta Kanal D, nu este doar o femeie foarte frumoasa si o moderatoare talentata. Este si o actrita desavarsita si o va demonstra cu varf si indesat in emisiunea "Faci fata, Faci bani" de joi, 5 septembrie, de la ora 20.00, la Kanal D.

 

Veti avea ocazia sa o vedeti pe Adelina intinzand la maximum  nervii unui barbat cu care, in mod normal, a iesit  la o  intalnire de afaceri.

Bruneta il pune pe cetateanul care o insoteste in ipostaze jenante si ii da replici halucinante. Un scenariu diabolic, pus la cale, din umbra de gazdele showului, Vlad Craioveanu si Andrei Coman.

 

In fiecare editie a emisiunii" Faci fata, faci bani", ce se va difuza in fiecare joi, de la 20.00, la Kanal D, Vlad si Andrei  aleg cate un "complice" dintr-o cafenea sau un restaurant, care va trebui sa respecte cu strictete indicatiile, care de care mai nastrusnice, oferite de cei doi, in casca.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

In cazul in care "complicele" isi joaca bine rolul si trece cu brio cele 5 praguri ale concursului, el poate castiga o consistenta suma de bani.

 

Personajele care intra in joc alaturi de Vlad si Andrei sunt atat vedetele autohtone, cat si oameni obisnuiti. Cu riscul de a parea ridicoli, ei trebuie sa demonstreze ca pot face fata oricarei situatii, ca fac imposibilul pentru ca distractia sa mearga pana la capat.

 

Situaţia pentru cel caruia i se face farsa poate deveni stanjenitoare, acesta fiind ori suparat, revoltat sau neputandu-se abtine sa ofere replici spumoase.