Adelina Pestritu se gandeste sa il faca tatic pe Speak: "O sa fie cel mai monden copil"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:32

Adelina Pestritu si-a petrecut vacanta de vara impreuna cu Speak, iubitul ei. Bruneta a vorbit la "Draga mea prietena" despre relatia ei cu artistul.

##VIDEO121445##"Aveam nevoie de o vacanta si eu, si el. Noi muncim de dimineata pana seara. AVem o gramada de treaba si aveam nevoie de o vacanta. Am fost in Tenerife, apoi am stat o saptamana in Bucuresti si ne-am plictisit. In Tenerife a fost foarte frumos, bine, noi suntem tot timpul intr-o luna de miere. Am vizitat foarte multe locuri, ne-am distrat, am mancat mult", a spus Adelina.



Prezentatoarea emisiunii WOWbiz a vorbit si despre posibilitatea de a avea copii.

"Pana la copii, plimbam cateii. Singurele motive pentru care ne certam sunt fiindca este imprastiat, isi lasa lucrurile pe unde apuca. Lui Speak nu ii este frica de casnicie, ci de schimbarile majore care vin in viata unui cuplu, cum ar fi un copil, sau doi, gemeni asa cum imi doresc eu. Nu stiu daca sunt pregatita sa fiu mama, dar imi doresc un copil.
Va fi cel mai monden copil, inca din burtica la Wowbiz. Noi doi ne iubim inca foarte mult, inca mai simtim fluturi in stomac. I-am si spus ca e grav ce se intampla, pe mine ma mai ia si cu ameteli cand trebuie sa ma vad cu el"
, a spus Adelina.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta