Adelina Pestritu se pregateste de nunta? Uite in ce ipostaza a fost surprinsa vedeta! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 16:44

In editia de sambata, 5 mai, Cove le-a pregatit o surpriza de proportii mireselor intrate in competitia “Mireasa 90 60 90”.

Ca sa inteleaga cum trebuie sa arate o mireasa cu forme perfecte in ziua nuntii, acesta a invitat-o pe confidenta fetelor, Adelina Pestritu, sa imbrace o rochie de ceremonie si sa defileze ca si cum s-ar indrepta spre altar.

Aceasta este prima lectie de tinuta, atitudine si stil pe care fetele o primesc. Cum au reactionat miresele la aparitia spectaculoasa a Adelinei, dar si ce sfaturi le-a dat aceasta pentru a arata perfect in ziua cea mare, veti afla sambata, 5 mai, de la ora 20.30,

in emisiunea “Mireasa 90 60 90”, la Kanal D.

“Fetele au intrat in competitie pentru a arata perfect in ziua nuntii. Eu am incercat sa le arat cum le-ar putea sta intr-o rochie de mireasa daca ar avea mai putine kilograme. M-a impresionat reactia lor. Pentru ele concursul este din ce in ce mai tensionat, au probe dificile, trec prin emotiile eliminarii, dar si prin bucuria primelor operatii estetice castigate.
Va invit sa vedeti lupta prin care trec fetele pentru a arata asa cum viseaza in ziua nuntii, in fiecare sambata, in emisiunea “Mireasa 90 60 90”, de la 20.30, la Kanal D”, a declarat Adelina Pestritu.

Nu ratati sambata, 5 mai, de la ora 20.30, emisiunea “ Mireasa 90 60 90 ” prezentata de Cove, la Kanal D!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire