Adelina Pestrițu, ședință foto în stilul Kim Kardashian. Cum a pozat frumoasa vedetă

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 12 ian 2023, 07:00

Adelina Pestrițu, ședință foto în stilul Kim Kardashian. Cum a pozat frumoasa vedetă

Sursa: Instagram Adelina Pestritu

Adelina Pestrițu și-a surprins fanii cu o ședință foto în stilul Kim Kardashion. Iată cum s-a pozat frumoasa vedetă.

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai apreciate creatoare de conținut din România, contul ei de Instagram este urmărit de aproximativ două milioane de oameni. Recent, fosta prezentatoare tv și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu o ședință foto de zile mari.

Adelina Pestrițu, ședință foto de zile mari. Fanii au rămas impresionați

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite și apreciate creatoare de conținut online, după ce s-a retras din televiziune, ultimii ani și i-a dedicat comunității pe care a reușit să o construiască pe Instagram.

Vedeta s-a implicat în diferite campanii de promovare, astfel a devenit și imaginea unor brand-uri celebre, care îi aduc venituri substanțiale.

Recent, Adelina Pestrițu și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu cea mai recentă ședință foto pe care a făcut-o și nu orice ședință, vedeta s-a fotografiat în stilul Kim Kardashian.

Imaginile postate de vedetă pe pagina de Instagram au strâns peste 10 mii de aprecieri, precum și o mulțime de reacții din partea fanilor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Adelina Pestrițu, prima reacție după ce s-a scris că s-ar fi despărțit de soțul ei, Virgil Șteblea: “Promit că e ultima”

”❤️❤️❤️❤️ Esti minunata!!/ O ador pe fata asta❤️/ Divinăăă!!! Ești un exemplu pentru mine! ❤️/ Esti superba! Felicitări!/ Wow!!!!!!!🔥🔥🔥 Ești divină Adelina!❤️/ Ești superbă,păpușă👏👏❤️❤️ ”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Adelina le-a primit la fotografii.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adelina Pestritu (@adelina.pestritu)

Adelina Pestrițu face senzație cu fiecare apariție pe care o are pe rețelele de socializare, ținutele ei sunt o adevărată inspirație pentru fetele care o urmăresc și o apreciază. Vedeta a lansat pe pagina sa de Instagram o serie de filmulețe prin care își învață urmăritorii bunele maniere. Ideea Adelinei a avut un real succes și a devenit virală, ba chiar este o adevărată inspirație pentru comunitatea ei, în special, pentru doamne și domnișoare.

Citeste si: Anunțul mult așteptat din partea Adelinei Pestrițu! Încă un membru în familia vedetei: ”Am fost extrem de emoționată”