Adelina Pestritu, sexy mireasa! Uite ce sani are intr-o superba rochie. Se marita vedeta? GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:19

Adelina Pestritu a fost surprinsa la un atelier proband o rochie de mireasa.

Adelina Pestritu nu a reusit sa se ascunda de colegii ei de la Cancan TV si au surprins-o proband o rochie de mireasa la un atelier. Adelina era imbracata cu o rochie alba, sexy, accesorizata cu pene de strut, punandu-i in valoare bustul si picioarele." Este o rochie la care au muncit opt oameni si nu pot sa spun un pret pentur ca e foarte scumpa, a spus creatoarea ei.
Este facuta special pentru Adelina." 


Prezentatoarea tv a recunoscut ca atunci cand se va intampla sa se marite, ceea ce deocamdata nu e cazul, nu ii va fi frica de acest pas." Intr-o astfel de rochie ma simt de trei ori femeie. Sunt convinsa ca va veni şi vremea cand ma voi casatori a doua oara. Cand va veni momentul o sa ma laud la toata lumea, nu il voi tine ascuns.
O astfel de rochie ma face speciala. Lasand gluma, pot sa spun ca nu o sa ma marit prea curand, dar nu este o varianta exclusa din viata mea. Deocamdata nu ma marit, dar in viiotr da, imi doresc sa imbrac rochia de mireasa pentru a doua oara.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.