Adelina Pestritu, sfasiata de o veste socanta. Ar putea sa nu devina niciodata mama VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:50

Prezentatoarea emisiunii D-Paparazzi, Adelina Pestritu, a dezvaluit in platoul "CanCan TV" ca a primit o veste socanta in urma unui control medical de rutina.

Vedeta Kanal D a fost instiintata de medici ca sufera de o afectiune care o impiedica sa ramana insarcinata. Adelina Pestritu a marturisit ca nu se astepta ca in urma unui control medical de rutina sa primeasca o asemenea veste cutremuratoare." E un sentiment care pur si simplu te darama", a spus vedeta indurerata. 

 

Adelina Pestritu a adaugat ca isi doreste foarte mult sa aiba propria familie.

Relatia cu iubitul ei, Razvan Ispas, merge foarte bine, cei doi indragostiti avand planuri serioase de viitor. Faptul ca exista riscul sa nu devina niciodata mama o sperie, insa, pe Adelina Pestritu. Vedeta a fost atat de afectata incat s-a simtit rau la filmari de mai multe ori in decursul acestei saptamani. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Avortul pe

care l-a avut in urma cu cativa ani a lasat urme in sanatatea Adelinei Pestritu. Copilul pe care trebuia sa-l aiba cu fostul sot, Liviu Varciu, i-a pus atunci viata in pericol, iar acum ii poate spulbera orice speranta de a deveni mama. Adelina Pestritu a declarat, insa, ca nu se va da batuta. Va urma numeroase tratamente, va face investigatii si va respecta indicatiile medicilor pentru a-si rezolva in cele din urma aceasta problema dureroasa.
In cazul in care diagnosticul nu se va schimba, vedeta este hotarata sa adopte un copil.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.