Adelina Pestritu Si Gabi Cristea, despre cele mai penibile intamplari din viata lor - O sa razi in hohote!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:09

Adelina Pestritu si Gabi Cristea au povestit care au fost cele mai penibile intamplari prin care au trecut in ultima vreme.

"Acum cateva zile am iesit cu prietena mea la un restaurant. La plecare am asteptat sa ne vina masina, dar ne-a venit una de 5 ori mai scumpa si nu stiam ce sa facem daca sa ne urcam sau nu. Un alt moment penibil, am iesit cu niste prieteni la o terasa si a venit prietena unui prieten de-al meu, tipa era putin plinta. Eu m-am trezit vorbind fara sa imi dau seama si i-am zis felicitari pentru sarcina", a povestit Adelina Pestritu pentru WOWbiz.

 

"Cel mai penibil a fost cand m-am trezit la o petrecere ca vorbeam despre cineva nu tocmai elogios, si pentru ca era galagie am zbierat ceva despre acea persoana, exact atunci s-a taiat muzica si toata lumea a auzit", a povestit Gabi Cristea una dintre intamplarile penibile din viata ei.

 

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

"Cel

mai amuzant moment s-a petrecut in urma cu 10 ani cand ma duceam la piata si eram imbracata intr-o rochie larga si platforme foarte inalte. Cum mergeam cu bagajele, vorbeam cu o prietena si am luat o groapa, m-am dus in fata iar rochia mea s-a dus in fata si am ramas efectiv in chiloti si sutien"
, a mai declarat Gabi Cristea la WOWbiz.

 

Vezi declaratiile senzationale!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.