Adelina Pestritu si Speak, cele mai frumoase momente! Cum s-au cunoscut cei doi si cat de mult s-au iubit: "Imi place la el ca are grija sa nu ma supere!"

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 feb 2017, 12:26

Dupa 2 ani si jumatate in care au trait clipe intense, Adelina Pestritu si Speak s-au despartit. Cei doi au oferit momente de senzatie si fanilor care au fost in extaz cand au vazut cat de frumosi sunt impreuna si cat se potrivesc.

Dupa ce au aparut in presa infirmand zvonurile despartirii care au aparut peste vara, Adelina a confirmat despartirea la inceputul saptamanii printr-un mesaj pe Facebook. Marti, Stefan a postat si el pe contul sau oficial un mesaj in care sustine ca despartirea dintre el si Adelina nu s-a produs din cauza infidelitatii. Din dragostea pe care i-a purtat-o Adelinei Pestritu, Speak a compus si doua piese pe care i le-a dedicat ei: "Profund" si "Din intamplare".

Stefan marturisea ca Adelina nu e mofturoasa si ca asta ii place la ea, chiar daca vrea sa fie alintata mereu.

Adelina Pestritu si Speak s-au intalnit in platoul emisiunii WOWbiz cand bruneta era prezentatoare si el invitat. La doua luni de la intalnirea lor, cei doi au decis ca se iubesc si ca vor sa fie un cuplu. De atunci, cei doi si-au marturisit iubirea ori de cate ori au avut ocazia, fie in public, fie in particular.

In plus, Ade si Speak au fost nedespartiti de la toate evenimentele mondene la care au fost invitati.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Va multumesc pentru intelegere! Va pup!", a scris Adelina Pestritu pe contul sau de socializare.


Vezi mai multe detalii pe wowbiz.ro.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.