Adelina Pestritu: "Stefan este barbatul care stie sa ma iubeasca!”

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:44

De aproximativ sase luni, Adelina Pestritu radiaza de fericire! in viata ei a aparut stefan alias Speak, care a stiut cum sa faca si ce sa faca s-o cucereasca pe prezentatoare.

Relatia lor decurge atat de bine, incat bruneta se gandeste sa imbrace din nou rochia de mireasa. intr-un interviu acordat ziarului PUTEREA, Adelina Pestritu a povestit cum a luat nastere povestea lor de iubire, dar si cum reusesc sa-si intretina sentimentele. Profesional, vedetei ii merge bine, insa si-ar dori ca pe viitor sa fie gazda unui reality show sau a unei emisiuni concurs.

Cum e sa lucrezi pentru o emisiune, care se difuzeaza aproape zilnic? Presupune mult efort din partea ta?

E foarte bine, pentru ca ma tine tot timpul in priza! Iau contact cu

persoane noi, am cate ceva de invatat de la fiecare, bune sau rele, si e bine ca am activitate, am mintea ocupata. Simt ca fac lucruri care imi construiesc o cariera adevarata.

Jobul de moderator tv presupune mult efort, mai putin fizic si mai mult psihic, insa nu resimt ca pe ceva dificil pentru ca imi place ceea ce fac.

De multe ori, tu si Madalin Ionescu ati depasit alte posturi tv in audiente.
Care e secretul?

Secretul emisiunii noastre este ca noi nu aducem in prim-plan subiecte fabricate, noi ne bazam fapte reale. Ne dorim ca invitatii sa se simta in largul lor pe durata emisiei si asta se vede, nu ne bazam  pe lucruri exagerate si nici pe lucruri vulgare. De-a lungul timpului au acceptat persoane importante sa vina in emisiune si cred ca asta a contat foarte mult, a ridicat mult emisiunea.
Citeste intreg materialul pe puterea.ro!

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.