Adelina Pestrițu, totul despre intervenția la coloană: ”De câțiva ani aveam dureri mari” Cum a reușit vedeta să se recupereze într-un timp foarte scurt

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 19 oct 2022, 12:55

Adelina Pestrițu, totul despre intervenția la coloană

Sursa: Instagram Adelina Pestritu

Adelina Pestrițu a avut recent o intervenție la coloană. Fanii vedetei au fost luați prin surprindere, neștiind că aceasta are probleme de sănătate. Cum a reușit bruneta să se recupereze într-un timp foarte scurt?

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai iubite și apreciate vedete din România. Aceasta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu cele mai importante vești despre viața și cariera sa. Se pare că bruneta se confrunta de o bună perioadă de timp cu probleme de spate, astfel a fost nevoită să se opereze la coloană. Adelina a făcut primele mărturisiri despre intervenția pe care a suferit-o recent.

Adelina Pestrițu, totul despre intervenția la coloană: ”De câțiva ani aveam dureri mari” 

Adelina Pestrițu a dezvăluit pe pagina de Instagram, la secțiunea stories, că se confrunta de mulți ani cu dureri de spate, iar operația a fost singura soluție pentru a reveni la un stil de viață normal, fără dureri.

Aceasta le-a dat ocazia internauților să-i pună orice întrebare, fie ea mai incomodă.

O urmăritoare a întrebat-o: ”Ce intervenție ai avut la spate?”. Adelina s-a simțit obligată să le dea câteva explicații urmăritorilor, mai ales că le împărtășește orice eveniment are loc în viața ei, fie el și mai puțin plăcut. 

Bruneta a explicat că intervenția pe care a făcut-o este o procedură minim-invazivă, după care s-a recuperat destul de repede.

Citeste si: Tocmai s-a aflat! De ce merge Adelina Pestrițu în rochie de seară la supermarket?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum a reușit vedeta să se recupereze într-un timp foarte scurt

Intervenția la care a fost supusă fosta prezentatoare Tv nu a fost una complicată, astfel a reușit să se pună rapid pe picioare și să revină la activitățile de zi cu zi.

”Discectomie cu alcool. De câțiva ani aveam dureri mari de spate, iar aceasta este o procedură minim-invazivă pe care o putem face, fără prea multe complicații sau o perioadă mare de recuperare”, a

răspuns Adelina Pestrițu.

Adelina este o fire foarte activă, astfel o intervenție cu bisturiul nu ar fi fost deloc pe gustul vedetei, așadar, a apelat la o procedură care să nu o țină pe loc din treabă, mai ales că trebuie să se ocupe constant de fetița ei.

Citeste si: Adelina Pestrițu, operată de urgență la coloană. Primele declarații ale brunetei