Adelina Pestrițu trage un semnal de alarmă: "Covid 19 nu iartă pe nimeni" Ce a determinat-o să transmită acest mesaj?

Autor: B.H.

Adelina Pestrițu se află în izolare la domiciliu de săptămâni bune, lucru pe care îl recomandă și urmăritorilor ei. Astăzi, vedeta a tras un semnal de alarmă cu privire la coronavirus.

Deși este o persoană cu un program foarte încărcat, în această perioadă, Adelina Pestrițu a renunțat la toate activitățile ei și stă doar acasă, alături de fiica și soțul ei.

Citeste si: Alex Zanoaga a plecat dupa Simina si Dominic! Ce mesaj i-a lasat acesteia

Adelina Pestrițu a înțeles importanța distanțării sociale și respectă întocmai recomandările autorităților, încercând astfel să le ofere un exemplu celor 1,5 milioane de persoane care îi urmăresc contul de instagram.

Adelina Pestrițu trage un semnal de alarmă: "Covid 19 nu iartă pe nimeni"

După ce le-a arătat prietenilor virtuali că s-a vopsit singură, că și-a curățat unghiile și că a început să gătească, acum, Adelina Pestrițu a ținut să tragă un semnal de alarmă cu privire la impactul pe care noul coronavirus îl poate avea asupra oamenilor.

Citeste si: Trebuie sau nu completata ora deplasarii? Declaratie pe proprie raspundere: descarca formularul actualizat

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vedeta a avut ocazia de a o întâlni pe Pink la gala E! People’s Choice Awards, iar acum, vestea că aceasta a fost infectată cu coronavirus a determinat-o pe Adelina Pestrițu să vorbească deschis despre această problemă de sănătate.

"Covid 19 nu iarta pe nimeni. Oricine este supus acestui risc. Pink si fiul ei de numai 3 ani au fost infestati cu coronavirus, iar artista a declarat ca a trait o perioda terifianta.

S-a trezit in miezul noptii fara sa mai poata respira...Fa un mic exercitiu de imaginatie si gandeste-te la starea de panica pe care ai putea sa o traiesti in momentul in care ti-ai da seama ca ramai fara aer. Cat despre faptul ca fiul ei de numai 3 ani a fost si el testat pozitiv...nici nu-mi pot imagina cat de dureros este pentru o mama sa-si vada copilul infestat cu virusul de care se teme toata Planeta."
, a scris Adelina Pestrițu pe instagram.

Citeste si: Laurette trebuie să se opereze de urgență! „Am izbucnit în plâns în fața doctorului!”