Adelina, printre rechini! Uite cum a putut sa se pozeze Pestrita, la Barcelona

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:03

Adelina Pestritu a facut o pasiune ciudata. Ii plac la nebunie rechinii!

Se uita la documentare despre aceste creaturi, citeste orice prinde pe aceasta tema si nu e film cu rechini artistic sau de desene animate de care sa nu-l fi vazut. Asa ca, la Barcelona, a profitat din plin si a petrecut ore in sir in preajma fioroaselor creaturi.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16754524/1/media-139712816396704400.jpg

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"De ceva vreme incoace ma fascineaza rechinii.

Iar la Barcelona am avut ocazia sa-i studiez ore in sir", a marturisit Pestrita. Vedeta Kanal D a fost la celebrul acvarium din orasul spaniol si a urmarit, ore intregi, comportamentul rechinilor. "Era un coridor in care peretii si bolta erau un imens acvariu. Practic, tu te plimbai printre pesti. Acolo am zabovut aproape 3 ore, uitandu-ma fascinata la rechini. Sunt incredibili, daca ai rabdarea necesara sa-i privesti. Au un comportament inteligent, viclean dar, totodata, onest", a mai spus prezentatoarea WOWbiz, cel mai tare late night show din Romania, difuzat de Kanal D, de luni pana joi, de la
22.15. VEZI VIDEO cu Pestrita si rechinii pe wowbiz.ro!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.