Adelina se marita! Semnul de la cununia Gabi Cristea care prevesteste ca bruneta se pregateste de maritis

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:14

Adelina Pestritu pare din ce in ce mai aproape de o casatorie cu Speak!

Astfel, aseara, la petrecerea de cununie a sotilor Clonda, tinuta la  “Aristocrat Hall”, bruneta a primit inca un semn divin ca nu trebuie sa mai amane momentul. In ciuda faptului ca ratat buchetul aruncat de prezentatoarea de la “Te vreau langa mine” in favoarea unei bune prietene a insurateilor, Ade a fost singura fata care si-a pus semnatura pe pantofii Gabrielei si scrisul nu s-a sters pana la finalul party-ului.


“In momentul in care am aruncat buchetul, am chemat toate fetele nemaritate in fata scenei. Norocul i-a suras Robertei, o amica draga de-a noastra, care chiar urmeaza sa ajunga in fata altarului in scurt timp. Insa, ea nu va fi singura care se marita, daca ar fi sa ne luam dupa vorbele din popor. Numele Adelinei, de pilda, este singurul care a ramas pe pantoful meu dupa petrecere, ceea ce insemna, conform traditiei, ca si ea se va casatori.
Mi-ar placea sa fie asa, deaorece se potriveste cu Speak si se iubesc foarte mult”, a declarat Gabriela Cristea. Vezi imaginile inedite pe wowbiz.ro!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”