Adem din serialul "Mireasa din Istanbul", unul dintre cei mai talentati cantareti din Turcia! Firat Tanis este un artist complet! Iata ce gen de muzica adora sa cante si ce voce frumoasa are!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 nov 2018, 13:25

Firat Tanis se dedica in egala masura atat actoriei cat si muzicii, realizand lucruri marete in ambele domenii.

Firat Tanis s-a nascut in 1975, in Istanbul. A absolvit cu succes, in 1997, Facultatea de Teatru, din cadrul Conservatorului de Stat din Istanbul si a devenit actor cu drepturi depline.

Citeste si: Asli Enver (Sureyya din serialul "Mireasa din Istanbul") si iubitul ei, Murat Boz, dragoste cu nabadai! Iata unde s-au cunoscut si cum au ajuns sa traiasca cea mai frumoasa poveste de iubire!

Intre 1998 si 2001 a jucat numeroase piese de teatru pe marile scene ale teatrelor din Istanbul, unde s-a remarcat printr-un talent desavarsit si a atras atentia caselor de productie importante, care n-au ezitat sa-l coopteze in diverse proiecte. Primul sau rol intr-un serial de telaviziune l-a primit in 2001, in productia "Yeditepe İstanbul" Au urmat peste 30 de proiecte de amploare, atat pe micile cat si pe marile ecrane, care l-au transformat intr-un actor celebru.

Talentul sau a fost recunoscut si apreciat de criticii de film din Turcia, drept dovada stau premiile castigate de-a lungul carierei sale.

 

şiir: Behçet Necatigil/ solgun bir gül dokununca

O postare distribuită de Fırat Tanış (firattanis) pe

Desi se dedica in mare masura actoriei, mai ales in ultimii ani, Firat Tanis revine din cand in cand la vechea sa pasiune,

muzica. Actorul este solistul propriei sale formatii de muzica pop si a realizat pana in prezent trei albume care au fost extrem de apreciate de publicul din Turcia.