Adem, personajul negativ din serialul "Mireasa din Istanbul", urat de public pentru rolul malefic, dar apreciat enorm de catre colegi si regizori pentru talentul sau remarcabil! Iata ce surpriza i-a pregatit echipa de ziua lui de nastere!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 nov 2018, 14:08
video Foto(11)

Firat Tanis este considerat unul dintre cei mai talentati si apreciati actori si cantareti din Turcia.

Firat Tanis s-a nascut in 1975, in Istanbul. A absolvit cu succes, in 1997, Facultatea de Teatru, din cadrul Conservatorului de Stat din Istanbul si a devenit actor cu drepturi depline.

 

 

Intre 1998 si 2001 a jucat numeroase piese de teatru pe marile scene ale teatrelor din Istanbul, unde s-a remarcat printr-un talent desavarsit si a atras atentia caselor de productie importante, care n-au ezitat sa-l coopteze in diverse proiecte.

Primul sau rol intr-un serial de telaviziune l-a primit in 2001, in productia "Yeditepe İstanbul" Au urmat peste 30 de proiecte de amploare, atat pe micile cat si pe marile ecrane, care l-au transformat intr-un actor celebru. Talentul sau a fost recunoscut si apreciat de criticii de film din Turcia, drept dovada stau premiile castigate de-a lungul carierei sale.

 

 

Desi se dedica in mare masura actoriei, mai ales in ultimii ani, Firat Tanis revine din cand in cand la vechea sa pasiune, muzica. Actorul este solistul propriei sale formatii de muzica pop si a realizat pana in prezent trei albume care au fost extrem de apreciate de publicul din Turcia.

 

 

Insa nici actoria si nici muzica nu il impiedica pe Firat Tanis sa se dedice in egala masura si familiei sale, de care este extrem de atasat. Actorul este topit dupa fiica sa, in varsta de trei ani, alaturi de care adora sa se joace.

 

 

In ciuda faptului ca majoritatea rolurilor jucate pana acum au fost negative si au atras de multe ori antipatia publicului, Firat Tanis este unul dintre cei mai apreciati actori din Turcia tocmai pentru talentul lui deosebit.

Dincolo de rigurizitatea rolurilor sale, Firat este un om cu suflet bun, sociabil si foarte atasat de colegii sai. Anul acesta, de ziua lui de nastere, actorul a fost surprins in cel mai placut mod de catre colegii sai, chiar pe platourile de filmare.