Adem, socat de actiunile mamei sale! Afla ce decizie radicala va lua Reyhan in urma reprosurilor fiului ei, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Mireasa din Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 oct 2018, 10:07

Adem descopera isprava mamei sale si ii cere socoteala aceasteia penttu modul in care a actionat fara stirea lui asupra Esmei Boran.

Ipek explodeaza cand aude ca Fikret vrea sa divorteze, si este decisa sa nu accepte acest lucru. Fikret insa, nu renunta! 

 

 

Intre Sureyya si Begum situatia este extrem de tensionata. Begum este devastata la gandul ca, in scurt timp, ea nu va mai putea fi langa fiul ei. 

 

 

Datorita unui mic obiect gasit la locul incendiului, in care Esma si Reyhan au fost implicate, Faruk isi da seama cine este persoana care se face vinovata de teribila intamplare in care mama sa era sa isi piarda viata. Faruk nu stie ce hotarare sa ia, daca sa ii spuna lui Adem, adevarul despre mama sa, sau sa pastreze tacerea.

Faruk o avertizeaza pe Reyhan. 

 

 

Adem are parte de un soc cand afla ca mama lui a incercat sa o ucida pe Esma. Reyhan se vede nevoita sa ia o decizie radicala pentru a scapa de mustrarile de constiinta.

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.