Adevarat fata a Andei Adam! Ce face cu adevarat in culisele Bravo, ai stil! Celebrities cand nu sunt camerele pe ea. Rar vezi o vedeta de calibrul ei facand asta

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 05 aug 2022, 03:55
Ce face Anda Adam la Bravo, ai stil! Celebrities cand nu e filmata
Sursa: Captură KANAL D

Anda Adam a fost aspru criticata in ultima perioada de colega ei Ruxi Opulenta, insa de fiecare data cantareata i-a tinut piept prin replici diplomate.

In ultima perioada, Anda Adam a fost luata in colimatoriu de colegele ei de la Bravo, ai stil! 2021, una dintre ele fiind chiar Ruxi Opulenta si mai nou Ioana Filimon care a avut cateva replici taioase la adresa vedetei. Ruxi a incercat sa o intepe si sa ii spuna voalat ca nu ii pasa ca este vedeta cunoscuta, totul plecand de la o tinuta in stilul Billie Eilish despre care bloggerita a subliniat ca artista internationala stie sa o poarte fiindca este cineva de renume.

Citeste si: Ioana Filimon si Ruxi Opulenta, front comun impotriva Andei Adam. De ce au sarit ca arse la adresa cantaretei: "Esti foarte vulgara in ultimul timp!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum este Anda Adam la Bravo, ai stil! Celebrities cand nu este filmata

Anda Adam s-a abtinut si nu i-a dat apa la moara lui Ruxi, ba mai mult i-a servit fiecare raspuns foarte diplomat. Si ca sa arate tuturor ca nu este o diva asa cum subliniata unele dintre colegele ei de la Bravo, ai stil! Celebrities, Anda s-a filmat in culisele emisiunii cand nu erau decat oamenii din staff-ul de productie al show-ului.

Anda a luat loc frumusel afara alaturi de ei, a ras si a comentat cu fiecare in parte, semn ca nu are nicicum nicio fita, vorbind cu toata lumea de la portar la sef. Si ca sa vada toata lumea ca nici pretentii de mare star nu are, Anda si-a luat frumusel o cafea de la dozator in rand cu toata lumea fara a face nazuri, intorcandu-se in cabina alaturi de celelalte fete.

Anda Adam, in vizorul Ioanei Filimon si lui Ruxi Opulenta

Se pare ca si in editia din aceasta seara de Bravo, ai stil! Celebrities, Anda Adam este incoltita de aceleasi Ruxi Opulenta si Ioana Filimon care se simte deranjata de muzica data prea tare de cantareata. Fostul model are o rabufnire la adresa Andei si spune ca: "Ma irita!"

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.