Adevarata fata a celebritatilor! Uite ce poze deocheate si-au postat pe Twitter

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:50

Odata cu aparitia retelelor sociale s-a schimbat si modalitatea prin care o celebritate se promoveaza, exemplu cel mai concret este cazul lui Justin Bieber.

Adolescentul a reusit ca intr-un timp relativ scurt sa ajunga celebru si nu pentru ca a fost ajutat neaparat de cineva anume, ci prin simplele lui postari pe Twitter, Facebook sau YouTube. De fapt, el este rezultatul retelelor sociale si incepand din acel moment orice vedeta care se respecta trebuie sa-si actulizeze paginile din retelele sociale.

Asa ca incet, incet celeberitatile au inceput sa-si posteze singure fotografii cu ele facaute in casa in diferite ipostaze.
Acestea se gasesc in special pe Twitter, retea foarte cunoscut si folosita in America. Daca inainte un ziarist alerga dupa un actor ca sa-l intrebe ce a facut in concediu, acum este de ajuns sa-l aiaba la prieteni pe Facebook si gata, materialul este facut.

Vezi mai jos o serie fotografii ce au fost postate de vedete pe Twitter, practic celebritatile asa cum sunt ele de fapt.

 

Taguri: