Adevăratul motiv al despărțirii dintre Oana Radu de Cătălin Dobrescu: „Chestia asta m-a dărâmat”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 28 nov 2023, 10:36

Oana Radu și soțul ei și-au spus adio! „Sunt în cea mai grea perioadă a vieții mele”

Sursa: Captură YouTube/Oana Radu Instagram

Oana Radu și Cătălin Dobrescu și-au spus adio, după trei ani de căsnicie. Cei doi erau căsătoriți și aveau planuri mari împreună, însă destinul i-a trimis pe drumuri separate.

Povestea de dragoste dintre Oana Radu și soțul ei, Cătălin Dobrescu, a luat sfârșit, după trei ani de căsnicie. 

Care a fost motivul despărțirii dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu 

După trei ani frumoși de relație, Oana Radu  a făcut anunțul trist, potrivit căruia ea și Cătălin s-au despărțit. Motivul ar fi faptul că cei doi traversează perioade dificile în viața lor și nu mai pot face față relației.

„Oameni și gagici faine, vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre frumoase! Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori.

Eu cu Cătălin nu mai suntem împreună! Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră, și cu siguranță înțelegeți de ce. Momentan nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta.

Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea. Vă mulțumesc!", 
a scris Oana Radu.

Invitată în podcast-ul lui Jorge, Oana Radu a mărturisit că nu se simte deloc în apele ei după despărțirea de soțul său.

Citește și: Oana Radu, imagini din noua casă după ce s-a scris că s-ar fi despărțit de Cătălin Dobrescu! Artista a renunțat și la verighetă

Eu și soțul meu ne-am separat. E un subiect foarte sensibil și nu vreau să încep plângând, sunt într-o perioadă grea a vieții mele, cea mai grea, deși am avut multe chestii grele în viață. Chestia asta m-a dărâmat și ce m-a dărâmat cel mai tare este faptul că relația noastră nu s-a destrămat dintr-un motiv anume, pur și simplu noi doi suntem atât de la fel încât ne respingem.

Semănăm foarte tare și chestia asta cred că ne-a făcut rău și faptul că noi am stat foarte mult timp împreună, noi ne-am petrecut, încă din prima zi, toată viața împreună, n-am fost nici măcar o zi separați. Cumva, atunci când ai aceeași persoană și la muncă, și acasă cred că asta dăunează relației ”, a declarat Oana Radu

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Tragedia prin care a trecut Oana Radu

Oana Radu a trecut prin momente greu de descris, după ce fostul său iubit a murit în urma unui  „accident tragic și oribil”. Vedeta l-a cunoscut după pe Cătălin în 2020, iar de atunci mărturisește că a simțit cum este să fii cu adevărat fericită și iubită. 

Cătălin Dobrescu a apărut în viața Oanei Radu atunci când vedeta era la pământ.

Inițial, cântăreața și antrenorul de ftiness erau prieteni, însă ulterior relația dintre cei doi s-a transformat în una de dragoste.

După ce se reîngrășase, Oana a apelat la ajutorul lui Cătălin și astfel au început să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună. Relația dintre cei doi s-a concretizat ulterior în una de căsnicie timp de trei ani.

„Au fost doi ani grei, doi ani în care mă reîngrășasem, doi ani care s-au și terminat tragic, pentru că iubitul meu a murit. A fost iar o presiune și o perioadă foarte grea pentru mine. Când ești luat din toate părțile, e greu.  În anul în care el a murit, noi nu mai eram practic fizic împreună. Locuiam împreună, dar nu eram ca doi iubiți. Relația noastră nu era una fericită. A fost un accident tragic, oribil, nu a fost nimeni vinovat. Tu poți să fii împietrit și să nu am nicio reacție. Oamenii m-au judecat.  Eu simțeam că mor, tensiometrul nu lipsea din mașină. Mă duceam spre concerte, mă opream în benzinărie și-mi luam tensiunea. 

Când a apărut Cătălin în viața mea, pot spune că am fost fericită. Am fost în iad cu anxietate, panici și am zis că nu vreau să fiu falsă, am o relație, mi-o asum, judecați-mă, asta sunt,” a mărturisit Oana Radu, în cadrul podcast-ului.